الگوی مثلث در تحلیل تکنیکال: راهنمای کامل و جامع

در این مقاله به بررسی جامع و کامل الگوی مثلث در تحلیل تکنیکال می‌پردازیم. الگوی مثلث یکی از الگوهای ادامه‌دهنده مهم است که در انتهای روندهای صعودی و نزولی تشکیل می‌شود و با تکمیل و شکست آن، قیمت به روند قبلی خود بازمی‌گردد. انواع مختلف الگوی مثلث شامل مثلث متقارن، افزایشی و کاهشی را توضیح داده‌ایم و نکات مهم و روش‌های معامله با هر یک از این الگوها را بیان کرده‌ایم. با مطالعه این مقاله، می‌توانید با این الگوهای کاربردی آشنا شوید و از آنها برای تحلیل بهتر بازار و سودآوری بیشتر استفاده کنید.

آموزش ساخت اندیکاتور شخصی در تریدینگ ویو

استفاده از ابزارهای معاملاتی، از جمله اندیکاتورها، به شما در تجزیه و تحلیل موفقیت آمیز بازار و کسب درآمد کمک می کند. شناسایی عوامل موثر بر تراکنش های ارز دیجیتال و تعیین یک استراتژی ثابت می تواند به موفقیت شما در دنیای ارزهای دیجیتال کمک کند. سوال اصلی اینجاست که آیا می توان اندیکاتورها را بر اساس اهداف شخصی شما ساخت؟ در این مقاله با کلایمکس همراه باشید که می خواهیم به ساخت اندیکاتور در تریدینگ ویو بپردازیم. 

بلاک چین چیست و چگونه کار می‌کند؟

همان‌طور که بلاکچین به رشد خود ادامه می‌دهد و کاربرپسند تر می‌شود، مسئولیت یادگیری این فناوری در حال تکامل برای آماده شدن برای آینده بر عهده ماست. تکنولوژی بلاکچین ساختاری است که سوابق تراکنش‌ها را به‌عنوان یک بلوک عمومی در چندین پایگاه داده که به «زنجیره» معروف است، در شبکه‌ای که از طریق گره‌های همتا به همتا به هم متصل هستند ذخیره می‌کند. این ذخیره‌سازی با عنوان “دفتر کل دیجیتال” شناخته می‌شود.با کلایمکس در این مقاله همراه باشید تا بیشتر در مورد این تکنولوژی محبوب صحبت کنیم.

بررسی جامع دوره دکس تریدینگ: کلید موفقیت در دنیای معاملات غیرمتمرکز

دوره دکس تریدینگ با سیگنال‌های دقیق، آموزش جامع و خدمات متنوع، شما را در معاملات غیرمتمرکز موفق می‌کند. این دوره مشارکتی و تضمینی بوده و سود میانگین آن 300 درصد است. برای جزئیات بیشتر، با مقاله کلایمکس همراه باشید.

بریج ارز دیجیتال چیست؟ چطور شبکه یک ارز را تغییر دهیم؟

آیا امکان این وجود دارد که یک ارز را از شبکه‌ای که به شبکه‌ای دیگر منتقل کرد؟ مثلا تتری که روی شبکه اتریوم داریم تبدیل کنیم به تتر روی شبکه ترون؟ بله! پلتفرم‌هایی هستند که این کار را انجام می‌دهند. به این کار بریج کردن (bridging) یا پل زدن می‌گوییم. بریج ارز دیجیتال چیست؟ به چه دردی می‌خورد؟ کی به کار ما می‌آید و سازوکار آن چیست؟ با این مقاله کلایمکس همراه باشید که به تمامی سوالات کامل پاسخ می‌دهیم.

همه چیز درمورد تفاوت DeFi و Web3

اصل اساسی و چشم انداز اولیه اینترنت، ایجاد یک فضای آنلاین غیرمتمرکز و قابل دسترس برای همه بود. متأسفانه، این چشم انداز یک رویا باقی ماند و به مرور زمان فضای وب متمرکزتر شد. اکنون وب 3 قصد دارد از فناوری بلاک چین برای ایجاد اینترنت عادلانه تر استفاده کند. همچنین انتظار می رود دیفای سیستم مالی شفاف تری را در وب 3 ارائه دهد. بدون مجوز، غیرمتمرکز، قابلیت همکاری، بدون سرپرستی، جامعه محور و رمزنگاری از ویژگی های مشترک دیفای و وب 3 هستند اما این دو مفهوم در نقاط مشترک با هم تفاوت هایی دارند که در ادامه با کلایمکس به بررسی آن ها می پردازیم. 

وب 3 (Web3) چیست؟ آشنایی با اینترنت غیرمتمرکز نسل سوم

باید بدانیم که Web 3 را می‌توان جدیدترین تکامل اینترنت تعریف کرد. در نسل سه اینترنت، کاربران علاوه بر خواندن و نوشتن محتوا، قادر هستند تا در مدیریت و عملکرد پروتکل‌ها نیز مشارکت داشته باشند. به عبارت دیگر، در وب سه، هدایت و کنترل وب در دستان خود کاربران است. همچنین داده‌ها تحت مالکیت غول‌های تکنولوژی قرار ندارند، به این معنی که افراد می‌توانند به شرکت کنندگان و سهامداران تبدیل شوند، نه اینکه تنها مشتری آن‌ها باشند.در ادامه با کلایمکس قصد داریم تا ببینیم که دقیقاً وب ۳ چیست و چطور می‌تواند اینترنت کارآمدتری را در اختیار انسان قرار دهد.

چگونه تراکنش‌های رمزارزی و تتری را در شبکه پیگیری کنیم؟

بسیاری اوقات، ساعت‌ها پای سیستم می‌نشینیم و منتظر تأیید و یا تکمیل تراکنش هستیم، اما خبری نیست که نیست! گاهی حتی پیش‌آمده که ارزی را برای کسی فرستاده‌ایم، اما فرد دریافتش نکرده و پول از حساب ما کسر شده است. اینجاست که حسابی نگران می‌شویم و به اهمیت رهگیری تراکنش پی می‌بریم.در آغاز این مقاله با کلایمکس یک‌سری اطلاعات کلی در زمینه رمزارزها بیان می‌کنیم و سپس به‌طور اختصاصی، نحوه خرید و فروش و رهگیری تراکنش ها را به همراه تصویر آموزش می‌دهیم. با ما همراه شوید.

کاربرد اندیکاتور RSI در تحلیل تکنیکال

اندیکاتور RSI (شاخص قدرت نسبی) یکی از ابزارهای محبوب در تحلیل تکنیکال است که برای اندازه‌گیری سرعت و تغییرات حرکت قیمت استفاده می‌شود. این شاخص توسط J. Welles Wilder ابداع شده و معمولاً برای شناسایی شرایط اشباع خرید یا اشباع فروش در بازار به کار می‌رود.در این مقاله با کلایمکس به بررسی و آموزش این اندیکاتور خواهیم پرداخت.

انواع نمودار قیمت مورد استفاده در تحلیل تکنیکال

در بازارهای مالی، قیمت دارایی‌ها مدام در حال نوسان است، که این نوسانات شامل افزایش و کاهش قیمت می‌شود. برای درک بهتر روند حرکت بازار و انجام معاملات موثر، دسترسی به تاریخچه قیمت دارایی ضروری است. برای ثبت تاریخچه قیمت دارایی‌ها، روش‌های گوناگونی وجود دارد، اما محبوب‌ترین آن‌ها نمودارهای قیمتی هستند.در این مقاله از کلایمکس، قصد داریم در مورد انواع نمودار قیمت در تحلیل تکنیکال صحبت کنیم.